Alle film

10: Et skræddersyet projekt

I Viby J ved Aarhus ligger en unik murermestervilla, der efter et tæt samarbejde mellem arkitekt og entreprenør blev afleveret til topkarakter.

09: En trang byggeplads i storbyen

Toves Gaard er under opførsel midt i København. Den trange byggeplads sætter store krav til kommunikation og koordinering.

08: Kontordomicil med tårnhøje ambitioner

Ambitionsniveauet var tårnhøjt, da arkitekten bag kontordomicilet Stenbjerghus i Aabenraa skulle tegne projektet. Et fast hold af murere med høj faglig stolthed løftede opgaven.

07: Masser af regn, ingen fugtskader

Deutches Museum i Sønderborg har fået en ny markant tilbygning i tegl. Under opførslen regnede det næsten dagligt, men byggeledelsen og de udførende kom igennem uden en eneste fugtskade i murværket.

06: En samtænkende byggeproces

Det prisvindende Campus Kollegiet i Odense var en teknisk udfordring. Samspillet mellem æstetik og konstruktion, sammen med en stram tidsplan, satte samarbejdet mellem arkitekt, ingeniør og de udførende på prøve.

05: Et projekt uden byggemøder

Grønttorvet er en helt ny bydel i København med 2.600 boliger bygget i mursten. Gennem et meget tæt samarbejde mellem ingeniører, arkitekter og de udførende, er der skabt en bydel på rekordtid uden brug af de traditionelle byggemøder.

04: Gitte får feedback – sådan gik det

Det er tid til en foreløbig evaluering af kampagnen De10Bud. Gitte får ros, ris og gode råd til den videre rejse. Nu ses der frem mod kampagnen i 2020, der er målrettet arkitekter og ingeniører.

03: Gitte møder murer-Danmark

I løbet af tre uger besøgte Gitte fra Danske Tegl både byggepladser, firmaer og uddannelsesinstitutioner rundt om i landet. Vi besøger blandt andre Hansen Andersen i Roskilde.

02: Fra bestyrelse til byggeplads

Danske Tegls medlemmer hører for første gang om De10Bud. Imens besøger vi byggepladsen i Albertslund, hvor der bygges et nyt gymnasium. Det går ikke helt problemfrit.

01: Dæk af! Et fælles projekt

Gitte Nielsen introducerer De10Bud – vejen til det fejlfrie murværk. I første webdoc får hun Dansk Byggeri og Københavns Murerlaug med om bord. Den nye kampagne er nu et fælles projekt.